TITRO BAZENI d.o.o.
TITRO bonitetna ocena AAAtitro@titro.si +386 5 330 96 10

Montažni bazeni

Različne oblike in velikosti bazenov teh hitra in enostavna montaža vam omogočaj kopanje še isti dan.

Nakup v spletni trgovini » Piši nam za ponudbo »

Najcenejša rešitev za domače kopališče

Montažni bazen

To ime se je uveljavilo za bazene, ki so sestavljeni iz kovinskih obodov in notranje obloge iz PVC folije. Tak prosto stoječ montažni bazen vam omogoča, da si v nekaj urah naredite lastno družinsko kopališče.

Montažne bazene postavite na tavnato, peščeno ali betonsko podlago. Večino montažnih bazenov postavite na površini prosto, lahko pa jih deloma ali povsem vkopljete v tla.

Montažni bazen
Montažni bazen

 

Montažni bazeni v naši spletni trgovini

Za vkopane ovalne bazene, je potrebno zgraditi dodatne nosilne konstrukcije. V glavnem so ovalni bazeni večjih dimenzij in praviloma vsaj do 2/3 ali povsem vkopani v tla. Postavljeni so na betonsko podlago s sezidano bočno oporo. Ponavadi se takšen bazen opremi z zmogljivo čistilno napravo, podobno kot ostale klasične bazene.

Oblika bazena

Okrogle oblike montažnih bazenov do globine 1,2 m lahko stojijo prosto na površini brez dodatnih opor in konstrukcij. Opremite jih z različnimi montažnimi čistilnimi napravami. Nadzemne montažne bazene lahko po koncu sezone v nekaj urah pospravite in tako prihranite skrb za vzdrževanje vode preko zime. Lahko pa jih brez škode pustite napolnjene z vodo, le da morate bazen primerno pokriti. Tako bo brez škode pričakal novo sezono.

V zadnjem času se veliko uporabljajo tudi samostoječi bazeni, ki so lahko izdelani iz močnega polivinila in z napihljivim robom ali pa iz različnih kovinskih konstrukcij z bočnimi oporami, tudi takšni z lesenimi oblogami.

Bazen z napihljivim robom
Ovalni prosto stoječi bazen
Bazen z trdim bokom

 

Montažni bazeni sodijo med cenovno najugodnejše ponudbe plavalnih bazenov. Nekatere cenejše izvedbe teh bazenov lahko dobite tudi v večjih veleblagovnicah in trgovskih centrih.

Razlike v kvaliteti med "montažnimi bazeni" so seveda zelo velike. Manjši montažni bazen s čistilno napravo ( 3,6 m x 0,9 m ) lahko z malo sreče dobite že za veliko manj kot  70,00 €. Tudi za večje izvedbe teh najcenejših bazenov v večini primerov ne boste odšteli kaj dosti več kot 1.500,00 €.

Pravi bazeni

Namesto klasičnih montažnih bazenov priporočamo gradnjo "pravega" bazena iz stiropornih zidakov HOMEPOOL kjer smo še posebej pazili, da je cena čim bolj ugodna ali HOMEPOOL ADVANCED, ki ima opremo že skoraj takšno kot običajni bazeni ali pa se lotite gradnje klasičnega BETONSKEGA BAZENA itd.... Vse te bazene lahko izdelati v "samogradnji bazena" zato lahko še dodatno privarčujete.

Za gradnjo teh bazenov, boste vložili nekoliko več truda in denarja, vendar vam bo izdelan bazen v veliko večje veselje in zadoščenje. Glejte stran SAMOGRADNJA BAZENA in vse za gradnjo bazena v spletni trgovini www.bazenska-trgovina.si

Montažni bazeni in oprema v naši SPLETNI TRGOVINI

http://www.bazenska-trgovina.si/trgovina/montazni-bazeni

Spodaj so povezave na vse vrste rezervnih delov, ki jih lahko naročite v naši spletni trgovini.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.